Tante Paula Elektrische scooter/step

 

Aan wie denk je als je uit bed stapt? Tante Paula…

Goed, dan wordt dat de naam voor onze nieuwe elektrische scooter.

 

Dit is waar gebeurd, het is een bijzondere naam voor een bijzonder product.

En van dit product is Smart Move importeur voor de gehele Benelux.

 

Hier kunt u naar onze speciale website, waar alles over de Tante Paula elektrische step vermeld staat.

 

Tante Paula is een elektrische scooter/step die alle grote tests in Duitsland heeft gewonnen en als meest betrouwbare en praktische vervoersmiddel uit deze toch altijd zware beproevingen gekomen is. De reden hiervoor is dat de Tante Paula een zeer sterke motor heeft, een goede accu bezit, simpel te bedienen is en gemakkelijk mee te nemen.


Ook voor mensen met een loopbeperking kan de Tante Paula elektrische step een uitkomst zijn, U bent weer mobiel en het straalt niet uit dat je feitelijk gehandicapt bent, geinteresseerd ??  neem contact op voor  een proefrit!!

 

Tante Paula heeft zich ook in de praktijk bewezen en is dan ook een geweldige oplossing voor vele momenten. Altijd snel weg met deze scooter, gemakkelijk te berijden. Een fantastische manier van vervoer voor de korte afstand. Een extra lage instap, een laag gewicht, hij neemt weinig ruimte in, past in bijna elke kofferbak. Past zeker in de garages van caravans en campers.

 

De Tante Paula is ook een uitstekend vervoersmiddel om reclame mee te maken

 

Als u hier klikt, gaat u direct door naar onze speciale website over de Tante Paula elektrische step


Vanaf Maart 2009 is ook een super snelle step(25 km/h) leverbaar met een 1000 Watt motor. Deze step heeft een geweldige uitstraling en is uitermate geschikt voor de jeugd. Let op deze website voor nieuws!, klik hier voor alle info!!!

 

Technische gegevens:

historie van Smart Move  Elektrische step  Elektrische motor  elektrische scooters importeur benelux  interessante oplaadpunten io hotspots  tante paula  contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap